Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Θήκη για Μπανάνα!!


Βλέποντας τη φωτογραφία στη διαφήμισή σε φυλλάδιο με αθλητικά προϊόντα αμέσως το μυαλό μου πήγε αλλού! Διαβάζοντας όμως την περιγραφή κατάλαβα ότι δεν είναι τίποτα πονηρό αλλά ένα αξεσουάρ ακόμα για τους δρομείς!

Πρόκειται για μια θήκη που προσφέρει απόλυτη προστασία όπως λέει και η διαφήμιση με ιδανικό σχήμα για να χωράνε όλες οι μπανάνες.

Φαίνεται ενδιαφέρον προϊόν γιατί πολλές φορές έχω φάει μαύρη μπανάνα επειδή πλακώθηκε από ισοτονικά και μπουκάλια με νερό και καταλαβαίνω την προσπάθεια των κατασκευαστών να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μου... και δεν είναι και μεγάλο το ποσό των 4,95ευρώ

Αλλά με φαντάζεστε με αυτό το ''πράγμα'' στο χέρι να τρέχω μέσα στην πόλη?? Θα φταίνε μετά αυτοί που θα με βλέπουν αν θα λένε ''αυτός τρέχει σαν π...στης!!''???

Το καταπληκτικό αυτό προϊόν διατίθεται σε 7 διαφορετικά χρώματα (χρώματα είπα όχι γεύσεις!) . Επίσης υπάρχουν θήκες και για άλλα φρούτα.


Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στο site του κατασκευαστή.

5 σχόλια:

kanivallos είπε...

Κυκλοφορεί και σε μεγέθη?
Εγώ ας πούμε που είμαι λάτρης των XXL, θα βρώ στο μέγεθος μου?

Δρομέας είπε...

Η διαφήμιση είναι ξεκάθαρη ''ιδανικό σχήμα για να χωράνε όλες οι μπανάνες'' άρα είναι XXL για να χωράει και XL και L και Μ και 2 S μαζί!

Τα σπορτέξ είπε...

Να δουμε τι αλλο στην ουσια αχρηστο θα σκεφτουν να βγαλουν για τα χρηματα εκμεταλευομενοι τη "τρελα" μας...

kanivallos είπε...

Αν και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, όλοι μας έχουμε μιά πισινή θέση για να τοποθετήσουμε τη μπανάνα μας, χρειαζόμαστε και θήκη?

Δρομέας είπε...

Πιπέρι!!!